Nieuwsbrief
Inloggen
v
ZET ZICH IN VOOR EEN DUURZAME WERELD MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Onze ontwerpers

Ontwerpers gezocht


Regelmatig zoeken wij nieuwe ontwerpers/illustrators, en andere kunstenaars om afbeeldingen voor onze wenskaarten te maken. Bij voorkeur handgetekend of (computer) geschilderd materiaal. Wanneer u voorbeelden wilt laten zien van uw werk gelieve contact op te nemen via mailadres: studio@bondgenootenpartners.nl contactpersoon: Judith Boom

Annie Meussen


Annie Meussen werkt haar illustraties zeer natuurgetrouw uit, haar inspiratie haalt zij uit het buitenleven, landschappen, bloemen, planten, dieren enz...

http://www.anniemeussen.nl

Jan Tankink


Jan tekent en schildert graag onderwerpen en ideeën waarbij hij zich laat inspireren door de natuur in de breedste zin van het woord. Hij houdt ervan verschillende technieken en stijlen uit te proberen.

http://www.ateliertankink.nl

Mouchette Harms


De illustraties die Mouchette maakt zijn vaak vrolijke ontwerpen met een vriendelijke uitstraling. Ze vallen op door het kleurgebruik. Ze zijn altijd met de hand getekend, vaak in combinatie van technieken, inkt, stift, krijt en potlood.

http://www.studiomouche.nl

Meer over Mouchette Harms

Annette Asbreuk


De wenskaarten van Annette Asbreuk vallen op door hun mooie kleuren en eenvoudige maar krachtige illustraties. Vooral de de kinderillustraties met verschillende dieren vallen goed in de smaak.

Dini Griffioen


Zij heeft veel sterke bloemenkaarten ontworpen. In haar krachtige aquarellen gebruikt zij heldere kleuren. Daarnaast heeft ze ook een aantal andere capaciteiten, zoals o.a. beeldhouwen.

www.ateliergriffioen.nl

Jeanine Lanen


Na mijn opleiding (MTS Reclame & Presentatietechnieken) ben ik in 1992 als illustrator begonnen. Ik maak werk voor bedrijven en particulieren, zoals wenskaartenuitgeverijen. 

Mijn werk is voornamelijk figuratief, uitgevoerd in verschillende technieken. Zo maak ik de ene keer een gedetailleerde illustratie in potlood en de andere keer een "vlot" geschilderde afbeelding in aquarel of olieverf. Uitgaande van wat wenselijk is voor de opdrachtgever.
Op deze website is een impressie van werk te zien dat ik zoal maak voor opdrachtgevers of voor mezelf.

www.jeaninelanen.nl‍
Els Wezenbeek

Mijn roeping is om producten te ontwerpen die kleur, emotie, troost en gevoel in de huiskamer brengen van mensen. Mensen uit welk segment dan ook, bediend door alle mogelijk business modellen en afzetkanalen. Ik stem mijn ontwerpen hier op af en probeer zo meerwaarde te creëren voor de uitgever, winkel en de consument.

www.perfectdayproductions.nl

Meer over Els Wezenbeek

Marit van Buchem


Ik ben Marit en al illustrator ontwerp ik mijn eigen kaarten, en daar wordt ik zo blij van. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om he hart te volgen. Creativiteit heeft me daar enorm bij geholpen. Ik maak steeds meer de combi tussen illustraties en tekst. Toen ik zelf niet lekker in mijn vel zat deed het me zo goed als er een lief kaartje op de deurmat lag.
En zo is mijn idee ontstaan om zelf kaartjes te gaan ontwerpen. Stuur een kaartje, daar maak je iemand zo blij mee.

www.maritvanbuchem.nl