Nieuwsbrief
Inloggen
v
ZET ZICH IN VOOR EEN DUURZAME WERELD MEER DAN 40 JAAR ERVARING
 

Onze ontwerpers

Ontwerpers gezocht


Regelmatig zoeken wij nieuwe ontwerpers/illustrators, en andere kunstenaars om afbeeldingen voor onze wenskaarten te maken. Bij voorkeur handgetekend of (computer) geschilderd materiaal. Wanneer u voorbeelden wilt laten zien van uw werk gelieve contact op te nemen via mailadres: studio@bondgenootenpartners.nl contactpersoon: Judith Boom

Annie Meussen


Annie Meussen werkt haar illustraties zeer natuurgetrouw uit, haar inspiratie haalt zij uit het buitenleven, landschappen, bloemen, planten, dieren enz...

http://www.anniemeussen.nl

Jan Tankink


Jan tekent en schildert graag onderwerpen en ideeën waarbij hij zich laat inspireren door de natuur in de breedste zin van het woord. Hij houdt ervan verschillende technieken en stijlen uit te proberen.

http://www.ateliertankink.nl

Mouchette Harms


De illustraties die Mouchette maakt zijn vaak vrolijke ontwerpen met een vriendelijke uitstraling. Ze vallen op door het kleurgebruik. Ze zijn altijd met de hand getekend, vaak in combinatie van technieken, inkt, stift, krijt en potlood.

http://www.studiomouche.nl

Annette Asbreuk


De wenskaarten van Annette Asbreuk vallen op door hun mooie kleuren en eenvoudige maar krachtige illustraties. Vooral de de kinderillustraties met verschillende dieren vallen goed in de smaak.

Dini Griffioen


Zij heeft veel sterke bloemenkaarten ontworpen. In haar krachtige aquarellen gebruikt zij heldere kleuren. Daarnaast heeft ze ook een aantal andere capaciteiten, zoals o.a. beeldhouwen.

http://ateliergriffioen.nl

Jeanine Lanen


Informatie volgt nog.Els Wezenbeek


Informatie volgt nog.

Marit van Buchem


Informatie volgt nog.