Inloggen
v
ZET ZICH IN VOOR EEN DUURZAME WERELD MEER DAN 40 JAAR ERVARING


Maak kennis met Mouchette Harms.

Met haar jarenlange ervaring als ontwerper van geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen heeft Studio Mouche een unieke wenskaarten molen ontworpen speciaal voor Floris.

Als meisje van 7 wilde Mouchette al tekenaar worden, dus na de middelbare school koos ze voor de Kunstacademie. Wat een leuke tijd was dat! Mooie dingen maken is iets wat ze het allerliefste doet, illustraties en kaarten maken, daar is Mouchette heel graag mee bezig.

Er gaat dan ook altijd een klein schetsboekje mee in haar tas voor inspiratie, schetsen of leuke teksten. Haar inspiratie komt vooral uit de natuur. Dat kan buiten zijn, naar aanleiding van een wandeling, maar een leuk plantje of een van haar katten kunnen zomaar het volgende onderwerp voor een kaart zijn.

D‍e 'Mouchi-lijn' is een vrolijke molen met 48 unieke wenskaarten gedrukt op recycled papier met inkt op plantaardige basis. We zijn erg trots op het resultaat. We hebben al verschillende klanten mogen verblijden met deze duurzame blikvanger in hun winkel.